Ingen billeder? Se nyhedsbrevet i browser
 

"Vi læser Formlen for Forretningsdrevet HR som den første bog i vores nye bogklub i People and Culture teamet. I dag taler vi om de første 7 kapitler og læringer, som vi tager med os."

...skrev en TA Partner til mig lige inden påske.
 
Gennem de seneste år har flere HR-teams arbejdet med Formlen for Forretningsdrevet HR i et fælles udviklingsforløb eller HR-bogklub.
 
Forskellige modeller for fælles brug af bogen tilpasses, hvordan de enkelte HR-teams er organiseret og lokaliseret.

I nogle virksomheder er det udelukkende HR Business Partner teamet, der arbejder systematisk med bogen.

Især bogens del 2 er relevant for HR Business Partnere, men også for HR-udviklingskonsulenter (og faktisk også rekruttering med super vigtige touchpoints med forretningen).

Del 2 tager nemlig grundigt fat i makkerskabet mellem HR og forretningen - baseret på solid forretningsforståelse og resultatskabende samarbejde.

I andre virksomheder arbejder ALLE i HR med bogens del 1, der giver fundamentet for Forretningsdrevet HR, sådan som jeg har defineret det siden 2007.

Bogens del 3 fokuserer på rollen som HR-leder og HR-ansvarlig og på udvikling af en Forretningsdrevet HR funktion.

Der arbejdes forskelligt med bogen afhængig af hvor mange medarbejdere og teams, der er i HR-funktionen.

Nogle foretrækker at arbejde i makkerpar, hvor 2-4 HR Pro'er i samme HR-team følges ad ved læsning af bogen.

De læser (eller lytter til) et kapitel eller to, hvorefter de taler sammen hver 3.-4. uge om nye indsigter, hvilke redskaber, de kan bruge - og hvad der ikke lige vil spille i deres kontekst.

Herefter mødes alle i HR, måske hver 3. måned, hvor de deler "hvad har vi lært" og "hvad har været svært" (ved afprøvning af redskaberne).
 
På den måde opnås et fælles Forretningsdrevet HR mindset baseret på fælles Forretningsdrevet HR principper, der gælder netop i jeres virksomhed.

Uanset hvilken model, I foretrækker for fælles gennemgang af Formlen for Forretningsdrevet HR i HR-teamet, så anbefaler jeg altid ikke at gå for hurtigt frem.

Hellere tage sig god tid til at læse/lytte bogen igennem og drøfte de mange cases og redskaber, for derefter at tage stilling til hvad, der vil virke for HR i netop jeres virksomhed.

... end at høvle bogen igennem, og ikke rigtig tage redskaber og pointer til sig.


Du kender det sikkert godt:

Du læser noget og tænker, ja ja, det er ved jeg da godt - eller det har jeg altid gjort - og så hurtigt videre...

Men hvis du lige stopper op og enten reflekterer over, om du nu også gør det, der står...

og hvis du gør,

husker du så at dele, hvordan du gør det, med de HR-kollegaer, som ikke lige har fanget, hvordan man gør det, der nu er rigtig smart at gøre i HR.
 
Bestil Formlen for Forretningsdrevet HR i hardcopy eller som lydbog
 
HUSK!
 
I kan få 4 bøger for 3 bøgers pris.
 
Hvis I bestiller Formlen for Forretningsdrevet til alle i HR-teamet, kan I også få gratis sparring til at bruge bogen - lige som Henrik Fleron, HR Director i DSV Roads A/S, gjorde.
 
Bestil bogen direkte på mit site via det grønne link ovenfor.
 
Hvis du bestiller via en boghandel, bliver det både dyre for dig, og det tager længere tid, før du modtager bogen.
 
Endvidere kan du hellere ikke købe 4 bøger for 3 bøgers pris via boghandler.
 
 

Nogle HR-teams vælger at supplere det fælles arbejde med Formlen for Forretningsdrevet HR med mit korte online Crash Course med genveje til at opnå og anvende en bedre forretningsforståelse.
Læs om Crash Course her
 

Bare tag fat i mig, hvis du har spørgsmål.

 
Hvis du og dine HR-kollegaer også vil bruge Formlen for Forretningsdrevet HR til fælles udvikling, er du velkommen til at ringe 6067 7007 eller klikke "besvar denne mail".
 
 
 
Mange gode forårshilsner!