Gratis download af kapitel fra Dave Ulrich's The Leadership Capital Index
Klik her, hvis mailen ser mærkelig ud i din inbox!
 
Dave Ulrich’s hidtil bedste bog viser vejen til
Forretningsdrevet HR i sin ypperste form
 
The Leadership Capital Index af Dave Ulrich er en banebrydende bog, som giver en systematisk metode til at værdiansætte virksomhedens ledelse.
 
Du og resten af det globale HR community kender sikkert til Dave Ulrich’s ideer og arbejde med vedholdende udfordring af og opmuntring til virksomhedens HR funktion om at bidrage proaktivt til virksomhedens forretningsmæssige fremdrift.
 
The Leadership Capital Index tager ikke afsæt i HR, men giver såvel eksterne som interne interessenter en ramme for at vurdere hvor effektiv virksomhedens ledelse er.
 
Indekset for ledelseskapital består af en række elementer og faktorer, som hjælper med at komme hele vejen rundt om såvel den enkelte leder som performance af det samlede lederteam.
 
Indekset for ledelseskapital sætter stor fokus på ledernes evne til at få alle medarbejdere i organisationen til at præstere optimalt gennem effektive HR-processer, som hjælper organisationen med at agere ansvarsfuldt og med fokus på at skabe resultater.
 
The Leadership Capital Index er for HR professionelle, der vil arbejde med Forretningsdrevet HR i sin ypperste form.
 
Bogen giver nye og spændende vinkler på HR’s arbejde med organisationskultur, talent management og performance management.
 
 
NB!
Hvis du følger mig på sociale medier, vil du i den kommende tid se mig omtale muligheden for at downloade kapitlet, men da du allerede får linket her i din inbox, behøver altså ikke at gøre mere for at få adgang til kapitlet.
 
 
Lene Groth, Group HR Director, STARK GROUP A/S om The Leadership Capital Index:
 
Ulrich giver for første gang investorer og andre, der leder på højt niveau en hel faktuel og praktisk fremgangsmåde til at kunne måle værdien af lederskab i en virksomhed. Alle ved, at lederskab er den vigtigste parameter for en virksomheds succes, men ingen har tidligere givet et brugbart værktøj til at faktisk at kunne måle det og sammenligne på tværs af virksomheder. 
 
Væk med gætterier og følelser og ind med et måleredskab, der giver et tydeligere billede af niveauet af lederskab.Vi kan med denne bog for første gang begynde at forstå og få konkrete eksempler på hvad godt og dårligt lederskab gør for virksomhederne. Bogen er skrevet med investoren som udgangspunkt, men metoden kan anvendes fra bestyrelseslokalet til HR-gangen.
 
Køb bogen med 50% rabat
 
Når du har læst det gratis kapitel fra Dave Ulrich’s bog, gætter jeg på, at du gerne vil have fingrene i resten af bogens guldgrube af redskaber til at arbejde med værdiskabende ledelse og Forretningsdrevet HR i sin ypperste form.
 
Hvis du beslutter dig for at købe hele bogen i hardcopy i løbet af de næste to uger, får du bogen til halv pris.
 
Det betyder, at du kan købe bogen for
kun 170 kr ex moms (212 kr incl moms) + fragt.
 
 
Bestil bogen til halv pris
 
NB! Du skal skrive rabatkoden LCIH50 i feltet til Bemærkninger, ellers går du glib af rabatten. 
 
Rabatkoden er personlig og gælder i 2 uger fra i dag.
 
Mange hilsner
Gitte
  
 
Klik her og skriv til mig.
 
Du er velkommen til at citere fra mine nyhedsbreve.
Husk at angive Gitte Mandrup som kilde hver gang, du gør det.
Ønsker du ikke at få mere inspiration om Forretningsdrevet HR fra mig, kan du afmelde lige her.